Konu
:
Sarımsaklı Et Buğulama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sarımsaklı Et Buğulama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarımsaklı Et Buğulama Tarifi
Sarımsaklı Et Buğulama
750 gram kuzu eti (kemiksiz)
2 adet soğan
3 adet domates
2 adet sivri biber
Maydanoz
Tuz
Karabiber
Yarım bardak ayçiçek yağı
10 diş sarmısak
Etleri kuşbaşı doğrayıp tencereye koyun
Soğanı, domatesi, biberi, sarımsağı, sıvı yağını hep beraber karıştırın
Uzunu da koyun ve altını hafif yakın
Ağzını iyice kapatın
(Mümkünse tencerenin ağzını alüminyum kâğıtla iyice kapatın) ve 1,5 saat karıştırmadan arada bir tencereyi sallayarak pişirin ve sıcak servis yapın
Pilavla ve güzel bir yeşil salatayla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul