Yalnız Mesajı Göster

Sarımsaklı Et Buğulama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsaklı Et Buğulama Tarifi



Sarımsaklı Et Buğulama

750 gram kuzu eti (kemiksiz)
2 adet soğan
3 adet domates
2 adet sivri biber
Maydanoz
Tuz
Karabiber
Yarım bardak ayçiçek yağı
10 diş sarmısak

Etleri kuşbaşı doğrayıp tencereye koyun Soğanı, domatesi, biberi, sarımsağı, sıvı yağını hep beraber karıştırın Uzunu da koyun ve altını hafif yakın Ağzını iyice kapatın (Mümkünse tencerenin ağzını alüminyum kâğıtla iyice kapatın) ve 1,5 saat karıştırmadan arada bir tencereyi sallayarak pişirin ve sıcak servis yapın Pilavla ve güzel bir yeşil salatayla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla