Konu
:
Kuzu Etli Bahçıvan Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Etli Bahçıvan Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Etli Bahçıvan Kebabı Tarifi
Kuzu Etli Bahçıvan Kebabı Tarifi
1 kilo kuzu eti
5 çorba kaşığı sade yağ veya yemeklik margarin
1 çorba kaşığı domates salçası
15 adet arpacık soğan
3 orta boy havuç
250 gram kereviz
2 büyük patates
2 su bardağı su
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 demet maydanoz
2 çay kaşığı tuz
Eti çok küçük taskebabı şeklinde keseriz
Havuç ve kerevizler de ufak ufak, zar şeklinde doğranır, yıkanır
Hepsi birden tencereye konulur
Salça, iki bardak suda inceltilir, tencereye ilave edilir
Yağ, tuz, karabiber ilave edilerek orta ateşte 45 dakika kaynatılır
Patates, kekik ve maydanoz konulur ve orta ateşte 45 dakika daha kaynatılır
Piştikten sonra ateşten indirilir ve servis tabağına geçirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul