Konu
:
Turşulu Sote Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Turşulu Sote Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turşulu Sote Tarifi
Turşulu Sote
750 gram kemiksiz et (koyun)
2 adet soğan
2 adet domates
2 adet sivri biber
Yarım bardaktan az ayçiçek yağı
15 adet kadar salatalık turşusu (küçüklerinden)
Etleri ince fleto doğrayıp tencerede az yağla kavurun
Suyunu çeksin
Soğanları yarımay doğrayın
10 dakika da öyle kavurun
Domatesleri soyup doğrayın, biberi de doğrayıp ete katın
15 dakika daha kaynatın
Turşuları da uzun ince doğrayıp ete katın
10 dakika daha kaynatıp söndürün
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul