Konu
:
Ballı Tereyağlı Tavuk Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Ballı Tereyağlı Tavuk Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ballı Tereyağlı Tavuk Tarifi
Ballı Tereyağlı Tavuk Tarifi
Malzeme:
4 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı Bizim Mutfak Teremyağ
3 çorba kaşığı bal
1 su bardağı yoğurt
1 çay kaşığı toz zencefil
Kemiksiz tavuk butları iri iri doğrayıp yoğurt ve garam masala ile harmanlayın
En az 1 saat beklettikten sonra ızgarada kızartın
Tavada Teremyağı eritin
Salçayı ekleyin
Birkaç dakika kavurduktan sonra tavuk etini ilave edin
Bal, zencefil, krema ve tuz ile tatlandırıp tavayı ocaktan alın
Servis tabağına aktarın
Maydanozla süsleyerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul