Yalnız Mesajı Göster

Ballı Tereyağlı Tavuk Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ballı Tereyağlı Tavuk Tarifi



Ballı Tereyağlı Tavuk Tarifi

Malzeme:
4 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı Bizim Mutfak Teremyağ
3 çorba kaşığı bal
1 su bardağı yoğurt
1 çay kaşığı toz zencefil

Kemiksiz tavuk butları iri iri doğrayıp yoğurt ve garam masala ile harmanlayın En az 1 saat beklettikten sonra ızgarada kızartın Tavada Teremyağı eritin Salçayı ekleyin Birkaç dakika kavurduktan sonra tavuk etini ilave edin Bal, zencefil, krema ve tuz ile tatlandırıp tavayı ocaktan alın Servis tabağına aktarın Maydanozla süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla