Konu
:
Baharatli Ton Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Baharatli Ton Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baharatli Ton Tarifi
BAHARATLI TON
4 kalın dilim taze ton balığı (1,5 cm
kesilmiş)
3 diş
sarımsak
1 demet maydanoz
1 demet kişniş
taze zencefil
kırmızı
biber
1
limon
un suyu
50 gr tereyağı
zeytinyağı
tuz
Maydanoz ve kişnişi yıkayın doğrayın
Zencefil ve sarımsağı ince kıyın
Limon suyunu bir kaseye alın içine zeytinyağı, kıyılmış zencefil ve sarımsağı ekleyip karıştırın
Balık dilimlerini bu marineyle kaplayıp buzdolabına kaldırın
Bir tavada tereyağını eritin kırmızı
biber
i ilave edin, balık dilimlerini marinesinden alıp
her
tarafını 10'ar dakika kızartın
Kızardıktan sonra kıyılmış maydanoz ve kişnişle servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul