Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Göğüsü Tava Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Göğüsü Tava Tarifi



Tavuk Göğüsü Tava Tarifi

Malzemeler

İstenilen ölçüde kemiksiz tavuk göğüs bonfile
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ (mısır özü)

Göğüs bonfileler ince ince doğranır, doğramadan önce birkaç saat buzlukta bekletilirse döner gibi ince ince dogramak daha kolaylaşır
Sütle yağ çırpılır Doğranmış göğüs etleri 1 saat bu karışımda marine edilir
Teflon tavada iki tarafı kızartılıp tabağa alınır
İsteğe göre tuz, kekik, kırmızı biberle tatlandırılır
Pilav veya haşlanmış mevsim sebzeleri ile servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla