Konu
:
Tavuk Göğüsü Tava Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Göğüsü Tava Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Göğüsü Tava Tarifi
Tavuk Göğüsü Tava Tarifi
Malzemeler
İstenilen ölçüde kemiksiz tavuk göğüs bonfile
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ (mısır özü)
Göğüs bonfileler ince ince doğranır, doğramadan önce birkaç saat buzlukta bekletilirse döner gibi ince ince dogramak daha kolaylaşır
Sütle yağ çırpılır
Doğranmış göğüs etleri 1 saat bu karışımda marine edilir
Teflon tavada iki tarafı kızartılıp tabağa alınır
İsteğe göre tuz, kekik, kırmızı biberle tatlandırılır
Pilav veya haşlanmış mevsim sebzeleri ile servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul