Konu
:
Sebzeli Hindi Göğsü Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Hindi Göğsü Haşlama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Hindi Göğsü Haşlama Tarifi
Sebzeli Hindi Göğsü Haşlama Tarifi
3 adet hindi göğsü
4 adet küçük havuç
4 adet patates
1 adet soğan
2 adet kırmızıbiber
1 adet kabak
2 adet yeşil dolmalık biber
3 çorba kaşığı zeytinyağı
3-4 su bardağı su
Tuz, karabiber, kimyon, pul biber
Hindi göğüs etlerini tümolarak tencereye koyun
Üzerine bütün olarak havuç ve patatesleri de koyun
Küçük havuç bulamazsınız büyük boy havucu irice doğrayın
Yarımay şeklinde doğranmış soğan, halka halka doğranmış dolmalık biber ve kabakları da tencereye ilave edin
Zeytinyağı, su ve baharatları da ekleyip, pişirin
Sıcak servis yapın
Aşçının notu: Sebzeli hindiyi pişirirken düdüklü tencere kullanıyorsanız 10-15 dakika, normal tencere kullanıyorsanız 30 dakika pişirmelisiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul