Konu
:
Hindi Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Hindi Haşlama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindi Haşlama Tarifi
Hindi Haşlama
2 adet hindi budu
4 adet soğan
6 adet patates
4 adet havuç
Tuz
Karabiber
Maydanoz
4 adet yumurta sarısı
1 limon suyu
4 diş sarmısak
sarısına Hindi butlarını haşlamalık doğrayın ve bir tencereye koyun
Soğanları bütün olarak katın
Havuçları iri iri doğrayın
Tuzunu ve karabiberini katın
Patatesi de kattıktan sonra suyunu bol koyun ve haşlayın
Bir kâsede yumurtalimonu sıkıp çırpın
Soğuk suyla sulandırın ve haşlanmış hindilerin üzerine dökün
Sarmısağı ezip içine katın
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul