Yalnız Mesajı Göster

Levrek Lahmacun Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrek Lahmacun Tarifi



Levrek Lahmacun Tarifi

100 gr fileto çıkarılmış ve çok ince doğranmış levrek
100 gr mayalanmış hamur
1 adet ince ince doğranmış orta boy domates
2 adet çarliston biber
2 diş sarımsak
1 adet ince parçalar halinde doğranmış orta boy kuru soğan
1 kaşık domates suyu
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz

Yapılışı:
Bir tavaya tereyağını koyup eritin Üzerine doğramış olduğunuz kuru soğanı ilave edin Ardından da biber, sarımsak, domates ve domates suyunu ekleyin Son olarak levrek filetoyu da katın 5 dakika boyunca sote edin Mayalanmış hamuru el içi büyüklüğünde olacak, şekilde incecik açıp, hazırlamış olduğunuz malzemeleri elinizde bastırarak içine yayın 180 derecelik ısıtılmış fırında, yaklaşık 8 dakika boyunca pişirdikten sonra, servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla