Konu
:
Etli Kapuska Tarifi ( Edirne )
Yalnız Mesajı Göster
Etli Kapuska Tarifi ( Edirne )
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Kapuska Tarifi ( Edirne )
Etli Kapuska Tarifi ( Edirne )
Kış aylarında lahana turşusu ve özellikle ördek eti ile yapılan bir yemektir
İnce kıyılmış lahana turşusu, tereyağında bir süre kavrulur
Parçalanmış ve yıkanmış av ördeği veya ev ördeği etleri de ilave edilerek birkaç dakika daha kavrularak az su ile hafif ateşte, eti pişinceye kadar karıştırılmaksızın pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul