Konu
:
Kaz Ciğeri Terini Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kaz Ciğeri Terini Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaz Ciğeri Terini Tarifi
Kaz Ciğeri Terini Tarifi
Aldığı kadar tuz
2 yemek kaşığı elma sirkesi
1 Kg taze kaz ciğeri
Aldığı kadar karabiber
Aldığı kadar muskat
Kaz ciğerini çok soğuk suda 6 saat buzdolabında bekletin
Sonra ciğerin sinirlerini çıkarın
Sirke, tuz, karabiber ve biraz muskat ilave ederek bir kalıba koyun ve bastırarak kalıbın şeklini almasını sağlayın
Kalıbın üzerini alüminyum folyo ile örtün, içine 2 cm yüksekliğinde sıcak su konmuş bir fırın tepsisinde ve 100 derece ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul