Konu
:
Boşnak Bifteği Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Boşnak Bifteği Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Boşnak Bifteği Tarifi
BOŞNAK BİFTEĞİ
8-10 kişilik
1,5 kg ince dilimlenmiş biftek
2 kg
soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
5 çorba kaşığı un
5 çorba kaşığı nişasta
Bir buçuk su bardağı su
Tuz
Kara
biber
Un ile nişastayı bir kabın içersinde iyice harmanlayıp, binekleri tek tek bulayın ve bir buçuk saat dinlendirin
Soğanları halka doğrayın ve 2 çorba kaşığı tereyağında kavurun
Bir fırın kabına 1 kat
soğan
, 1 kat biftek döşeyin
Tüm malzemeyi en üste
soğan
gelecek şekilde dizin
Birbuçuk su bardağı su, tuz ve kara
biber
ekleyin
Alüminyum folyo ile kabın üzerine örtün
140 dereceli fırında birbuçuk saat pişirin
Arzuya göre
patates
püresi ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul