Konu
:
Kılıç Balığı Haşlaması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kılıç Balığı Haşlaması Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kılıç Balığı Haşlaması Tarifi
Kılıç Balığı Haşlaması Tarifi
Balığı temizleyip tencere ya da geniş kenarlı bir tepsiye doğrayın
Üzerine çıkıncaya kadar su, biraz sirke ve tuz koyup ateşe sürün
Kaynamaya başlayınca ateşi hafifletin
Çok kaynamadan çekip balıkları süzün, bir tabağa koyup, üzerini soslayın
Fırında kılıç yerine haşlamasını tercih edin
Çünkü kılıç ağır bir balıktır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul