Konu
:
Haşlama Kefal Balığı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Haşlama Kefal Balığı Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Haşlama Kefal Balığı Tarifi
Haşlama Kefal Balığı Tarifi
Tencereye halka halka 1 soğan, 1 havuç, 1 kereviz ve 3 maydanoz kökünü kazıyıp doğrayınız
İki dal kekik, 1 diş karanfil, 2 tane karabiber koyunuz
Üç parmak kadar su doldurup kapalı olarak 3 çeyrek saat yavaş yavaş pişiriniz, sonra süzgeçle bir kaba süzünüz
Balıkları, ayıklayıp iyice yıkayınız
Genişçe bir tencereye atınız, bir miktar ceviz büyüklüğünde doğranmış patates koyunuz, kalan suyu üzerine döküp tuz ve biber ekiniz
Beş dakika orta ateşte kaynattıktan sonra kapağını kapayınız
Pişince suyunu süzüp üzerine dökünüz
Sıcak ya da soğuk olarak servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul