Konu
:
Tepsiye Et Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tepsiye Et Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tepsiye Et Tarifi
Tepsiye Et Tarifi
Malzemeler:
500 gr kuşbaşı et
500 gr patlıcan
1 büyük patates
500 gr domates
2 tane yeşil biber
2 tane soğan
2 çorba kaşığı yağ
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı:
Et yarım bardak suyla,suyunu çekinceye kadar pişirilir
Patlıcanlar alacalı soyularak kuşbaşı doğranır
Patates ve soğanlar kabukları soyularak kuşbaşı doğranır
Yağ, karabiber, tuz, doğranmış domates ve biberler bütün malzeme hazırlanarak fırın tepsisine konur
(Rengi açıksa ayrıca biraz domates salçası konulabilir) Tepsideki malzemenin yüzüne hafif çıkacak kadar su ilavesiyle fırında pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul