Yalnız Mesajı Göster

Tepsiye Et Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tepsiye Et Tarifi



Tepsiye Et Tarifi
Malzemeler:
500 gr kuşbaşı et
500 gr patlıcan
1 büyük patates
500 gr domates
2 tane yeşil biber
2 tane soğan
2 çorba kaşığı yağ
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı:
Et yarım bardak suyla,suyunu çekinceye kadar pişirilirPatlıcanlar alacalı soyularak kuşbaşı doğranır Patates ve soğanlar kabukları soyularak kuşbaşı doğranır Yağ, karabiber, tuz, doğranmış domates ve biberler bütün malzeme hazırlanarak fırın tepsisine konur (Rengi açıksa ayrıca biraz domates salçası konulabilir) Tepsideki malzemenin yüzüne hafif çıkacak kadar su ilavesiyle fırında pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla