Konu
:
Ayvalı Tas Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Ayvalı Tas Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ayvalı Tas Kebabı Tarifi
500 gr kuzu kuşbaşı
2 adet ayva
2 su bardağı pirinç
Pirinçleri ılık tuzlu suda bekletin
Yuvarlak bir kabın içine kuşbaşı et, küp şeklinde doğranmış ayva, karabiber ve tuz koyun
Kabı geniş bir tencerenin içine ters çevirip koyun
Kısık ateşte 30 dakika pişirin
Ağırlığı kaldırmadan kenarlarına pirinci koyun
Üzerine tereyağ koyup tuz atın
4 bardak sıcak suyu pirincin üstüne dökün
Pirinç suyunu çekene kadar pişirin
Tası ortasından çıkarın, tencereyi ters çevirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul