Konu
:
Kış Barbunyası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kış Barbunyası Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kış Barbunyası Tarifi
Kış Barbunyası Tarifi
250 gr
yarı yağlı
koyun
eti
2 adet orta boy
soğan
1 çorba kaşığı katı yağ
1 kg
barbunya
Yeterince su, tuz, çok az tozşeker
İstenirse kırmızı
biber
YAPILIŞI:
Akşamdan
barbunya
fasulye
sini suya basınız
Kuşbaşı doğranmış
koyun
etini tencereye
koyun
uz
İnce doğranmış
soğan
ları üzerine dökünüz
Bir çorba kaşığı katı yağ ilave ederek harlı ateşte etleri iyice kavurunuz
Etler pembeleşince ateşi orta seviyeye getiriniz
Akşamdan ıslattığınız
barbunya
fasulye
sini tekrar iyice yıkayarak tencereye ilave ediniz
Üstünü örtünceye kadar su
koyun
uz
Biraz kırmızı
biber
ve çok az toz şeker ilave etmenizi öneririm
Tencereyi kapatarak orta ateşte pişiriniz
Kapağını sık sık açmayınız
Tuzunu indireceğinize yakın ilave edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul