Konu
:
Bezelye Püreli Pirzola Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bezelye Püreli Pirzola Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelye Püreli Pirzola Tarifi
Bezelye Püreli Pirzola Tarifi
300 gram taze bezelye
4 adet kuzu pirzola
3 dal taze nane
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
1 adet soğan
1, 5 çay bardağı su
3 çorba kaşığı sıvı yağ
Yıkanmış bezelye tanelerini tencereye koyup üzerine su, tuz, taze nane ve tereyağını koyup kapağı kapatın
Bezelyeler pişene kadar haşlayın
Hemen sıcakken ezip püre yapın
Tavaya sıvı yağı koyup kızdırın ve pirzolaların iki yüzünü de 5'er dakika pişirin
İstediğiniz baharatlarla lezzetlendirin ve servis tabağına aldığınız bezelye püresinin üzerine koyup sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul