Konu
:
Piliçli Tirit Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Piliçli Tirit Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piliçli Tirit Tarifi
Piliçli Tirit Tarifi
2 adet piliç
2 kaşık tereyağı
1 kaşık un
1 ekmek
Bir tencere içerisine temizlenmiş piliçleri ve üzerine çıkana kadar su ve tuz koyarak, piliçler yumuşayıncaya kadar pişiriniz
Pişen piliçleri parçalara bölünüz
Başka bir tencere içerisinde tereyağı ile ateş üzerinde hafifçe kızartınız
Sonra yarım kepçe piliç suyu ile ıslatıp, bir tarafa bırakınız
Diğer tarafta bir küçük tepsi içerisinde, ekmeği kuşbaşı şeklinde diziniz
Elde ettiğiniz piliç suyunu hepsinin üzerine gezdiriniz
Ekmekler piliç suyunu içince, diğer hazırladığınız etleri, üzerine örtünüz
Biraz karabiber ekip, servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul