Konu
:
Milföylü Rosto Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Milföylü Rosto Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföylü Rosto Tarifi
MİLFÖYLÜ ROSTO TARİFİ
Malzemeler:
1 kg
rostoluk dana eti
3 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
250 gr
mantar
1 adet soğan
3 dal kıyılmış maydanoz
2 adet milföy hamuru
1 çorba kaşığı un
1 adet domates
1 adet yumurta sarısı
Tuz, karabiber, biberiye, pul biber
Yapılışı:
Eti kızartın
Tuz, karabiber ve biberiyeyi karıştırıp ete sürün
Zeytinyağı ilave edilmiş fırın kabına koyarak 200 derece fırında 30 dakika pişirin
Soğanı tereyağında kavurun
Mantar, pul biber ve tuz ekleyerek pişirin
Ocaktan alıp maydanoz ekleyin
Milföyleri şeritler halinde kesin
Mantarları yağlı kağıt serilmiş tepsiye yayın
Eti mantarın üzerine yerleştirip üstüne bir-iki dilim domates koyun
Milföy şeritlerini etin etrafına yerleştirip yumurta sarısı sürün
200 derece fırında 25 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul