Konu
:
Oğlak Etinden Hıdırellez Yahnisi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Oğlak Etinden Hıdırellez Yahnisi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Oğlak Etinden Hıdırellez Yahnisi Tarifi
Oğlak Etinden Hıdırellez Yahnisi Tarifi
Malzemeler:
1 kg ogalak but
2 bas kuru sogan
domates salcasi
1 demet taze sogan
1 demet taze nane
tuz
yeterince sivi yag
YAPILISI:
Etler kusbasi dogranir, sogan iri dogranir sivi yagda döndürülür, etler atilir suyu cekene kadar pisirilir salca tuz ilave edilir, biraz daha kavrulur su ilave edilip kisik ateste güzelce pisirilir
Temizlenmis yesil soganlar ve nane ince kiyilir yemege katilir bir tasim daha kaynatilir
Servise hazirdir
Not: Çok leziz bahar yemegidir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul