Yalnız Mesajı Göster

Kamaboko Tarifi ( Japonya )

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kamaboko Tarifi ( Japonya )



Kamaboko Tarifi ( Japonya )

Malzemeler
Dil (Veya pisi balığı filetosu) 500 gr
Mısır unu 2 çorba kaşığı
Şeker 1 çay kaşığı
Soya sosu 1 çay kaşığı
Tuz 1 çay kaşığı
Soguk Su 1 bardak
Siviyag veya icyagi

Yapılışı
Balığın bütün kılçaklarını ayıklayın ve kıyma kivamina gelene kadar makineden çekin
Mısır ununu, şekeri, soya sosunu ve tuzu, bu kıymayailave edip karistirin
Bu arada yağı harlı ateşte kızdırın
Balık karışımını küçük toplar halinde, nar gibi kızartın
Sonra kâğıt peçetede yağını süzerek sıcak sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla