Yalnız Mesajı Göster

Bonfile Tarifi ( Japonya )

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bonfile Tarifi ( Japonya )



Bonfile Tarifi ( Japonya )

Malzemeler
200 gr bonfile
2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
Yarım su bardağı pirinç sirkesi
2 çorba kaşığı soya sosu
2 dilim salatalık
2 dilim domates
2 halka kesilmiş dolmalık yeşilbiber
1 yaprak beyaz lahana

Yapılışı
Ayçiçek yağını tavada kızdırın Bonfileyi ekleyip iki taraflı pişirin Sirke ve soya sosunu ekleyip et yumuşayıncaya ve sos koyulaşana kadar kısık ateşte pişirin
Beyaz lahana yaprağını kıyın Et piştikten sonra dilimleyip servis tabağına alın Eti, lahana, salatalık, domates ve dolmalık yeşil biberle servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla