Konu
:
Kurban Kavurmasi
Yalnız Mesajı Göster
Kurban Kavurmasi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kurban Kavurmasi
2 kg
dana eti
250 gr
iç yağ
HAZIRLANIŞI:
Etler kuşbaşı büyüklüğünde doğranır
Tencereye alınıp
suyunu salıp çekene kadar pişirilir
Diğer taraftan içyağ tencereye
alınır
Yağ önce erir daha sonra kızarır
Yağın kıkırdaklarını
ayırıp eriyen kısmı et pişince üzerine dökülür
Beraber 10 dakika daha
pişirilir
Tuzu eklenir
Dolapta saklanacak kaba boşaltılır
Soğuduktan
sonra buzdolabına kaldırılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul