Yalnız Mesajı Göster

Bademli Alabalık Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Alabalık Tarifi



Bademli Alabalık Tarifi

MALZEMESİ:
4 alabalık
75 gr kuru üzüm
75 gr badem
katıyağ
1 çay kaşığı kimyon
1/2 çay kaşığı tarçın
karabiber
tuz

Kuru üzümleri yıkayın Bademleri soyup, ortadan ikiye ayırın ve kızdırılmış yağda pembeleştirin Üzerine kuru üzümleri, kimyonu ve tarçını katıp karıştırarak 1 dakika pişirin Fırın tepsisine alüminyum folyo yayın ve temizlenmiş, tuzlanmış ve biberlenmiş balıkları üzerine yerleştirin Hazırladığınız karışımı balıkların üzerine yayın Alüminyum folyoyu kenarlarından sıkıca kapatıp 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla