Konu
:
Tirit ( Tavuk ) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tirit ( Tavuk ) Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tirit ( Tavuk ) Tarifi
Tirit ( Tavuk ) Tarifi
Yarım kg tavuk kuşbaşı
5 adet kebapçı pidesi
1 adet soğan
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
1 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı rendelenmiş domates
1 çay kaşığı tuz
Tencereye sıvıyağ konur, tavuk ve ince kıyılmış soğan birlikte atılır
10 dakika kavrulur
Üzerine tuz ve 2 su bardağı su konur
Kapaklı olarak 25 dakika pişirilir
Bu arada pideler fırında şöyle bir ısıtılır
Sonra kare kare keserek servis tabağına yerleştirilir
Sos malzemesi de bir taşım pişirilir
Pidelerin üzerine önce tavuk, suyuyla beraber konur
Daha sonra sos gezdirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul