Konu
:
Enginar Göbeğinde Kuşkonmazlı Piliç Yahnisi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Enginar Göbeğinde Kuşkonmazlı Piliç Yahnisi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginar Göbeğinde Kuşkonmazlı Piliç Yahnisi Tarifi
ENGİNAR GÖBEĞİNDE KUŞKONMAZLI PİLİÇ YAHNİSİ
Malzemesi
1 kg
kuşkonmaz
600 gram beyaz
piliç
eti
1 adet büyük
domates
1 adet
soğan
6 adet sivri
biber
1
tatlı
kaşığı Tamek Domates Salçası
6 adet
enginar
4 çorba kaşığı tereyağı
Domates,
soğan
ve sivri
biber
i piyazlık doğrayın
Bir tavaya iki çorba kaşığı tereyağı koyup,
soğan
ı pembeleşinceye kadar kavurun
Piliç etini kuşbaşı şeklinde doğrayın
Kavrulmuş
soğan
a ilave edin
3 dakika sonra
biber
leri
koyun
5 dakika daha kavurup salçayı,
domates
leri ve bir miktar suyu ekleyin
Baharatları ve küçük küçük doğradığınız 4-5 adet
kuşkonmaz
ı içine atıp 10 dakika kaynatıp ocaktan alın
Daha önceden haşlanmış
enginar
ları fırın tepsisine koyup oyuk kısımlarına
piliç
yahnisinden doldurun
Orta ısıdaki fırında 15 dakika dpişirin
Bu arada kalan
kuşkonmaz
ları soyun, parmak büyüklüğünde kesin, 2 çorba kaşığı tereyağında pişirin
Enginarların yanında servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul