Konu
:
Bezelye Kaplı Rosto Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bezelye Kaplı Rosto Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelye Kaplı Rosto Tarifi
Bezelye Kaplı Rosto Tarifi
300 gr
rostoluk et
1 su bardağı bezelye
1/2 çay bardağı zeytinyağı
2 dilim bayat ekmek içi
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Bezelyeleri bir tepsiye yayıp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dakika kuru olarak pişirin
Üzerine zeytinyağı, ekmek içi, tuz ve karabiber ekleyerek robottan geçirin
Eti, tuz ve karabiberle tatlandırın ve tereyağında kızartın
Daha sonra bir fırın tepsisine alın
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin
Fırından alıp üzerini bezelyeli karışımla kaplayın
Yeniden fırına verip 10 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul