Yalnız Mesajı Göster

Bezelye Kaplı Rosto Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelye Kaplı Rosto Tarifi



Bezelye Kaplı Rosto Tarifi

300 gr rostoluk et
1 su bardağı bezelye
1/2 çay bardağı zeytinyağı
2 dilim bayat ekmek içi
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber

Bezelyeleri bir tepsiye yayıp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dakika kuru olarak pişirin Üzerine zeytinyağı, ekmek içi, tuz ve karabiber ekleyerek robottan geçirin Eti, tuz ve karabiberle tatlandırın ve tereyağında kızartın Daha sonra bir fırın tepsisine alın Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin Fırından alıp üzerini bezelyeli karışımla kaplayın Yeniden fırına verip 10 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla