Konu
:
Acılı Tavuk Ve Pirinç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Acılı Tavuk Ve Pirinç Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı Tavuk Ve Pirinç Tarifi
ACILI TAVUK VE PİRİNÇ
Malzemesi
2 su bardağı haşlanmış
pirinç
2 çorba kaşığı soya yağı
4 adet
tavuk
göğsü (temizlenmiş)
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı kesilmiş
kereviz
1/2 su bardağı kesilmiş
soğan
1/4 su bardağı taze maydanoz
Yarım kilo taze
domates
(kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
1/4 veya 1/2 çay kaşığı kırmızı
biber
200 gr Tamek Acılı Ketçap
Bir tencerede yağı kızdırıp
tavuk
göğüslerini kızartın
Etler pişince bir kenara alın
Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun,
kereviz
,
soğan
ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun
İçine
domates
,
biber
, katkısız acılı ketçap ve kızarmış olan
tavuk
etlerini ilave edip 5-10 dakika kadar daha kavurun
Sıcak
pilav üzerinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul