Konu
:
Yeşil Zeytinli Tavşan Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Yeşil Zeytinli Tavşan Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yeşil Zeytinli Tavşan Tarifi
Yeşil Zeytinli Tavşan Tarifi
Aldığı kadar tuz
1 adet garni Demeti
2 adet soğan
2 adet tavşan Sırtı
200 gr yeşil Zeytin
Aldığı kadar karabiber
2 su bardağı tavuk suyu
2 yemek kaşığı salça
3 diş sarımsak
Yeşil zeytinleri tuzsuz kaynar suda 1-2 dakika tutun, sonra soğuk su ile durulayın, süzün
Etleri eklem yerlerinden uygun parçalara ayırın
Bunları içinde zeytinyağı olan bir tencerede ve kızgın ateşte kızartın
Sonra etleri delikli kepçe ile çıkarın yerine kıyılmış soğanları koyun
Soğanlar kızarınca onları da delikli kepçe çıkartıp mutfak havlusu konulmuş bir tabağa alın
Tenceredeki yağı dökün, yerine tavuk suyunu koyun
Tavşanları, soğanları ve domates salatasını, zeytinlerin yarısını, kıyılmış sarımsakları ve garni buketini tencereye koyun
Tuzunu biberini ayarlayın
Tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 45 dakika pişirin
30 dakikada geri kalan zeytinleri de tencereye katın
Servisten önce garni buketini alın ve yemeğin üzerine taze fesleğen serpin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul