Konu
:
Hindi Kızartması (Tencerede) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Hindi Kızartması (Tencerede) Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindi Kızartması (Tencerede) Tarifi
Hindi Kızartması (Tencerede) Tarifi
Hindiyi temizleyiniz, tuz ve biberledikten sonra bacaklarını vücuduna bağlayıp 6 saat bırakınız
Bir soğanı ikiye bölünüz, kızarmış yarım havucu yuvarlak şekilde tencereye doğraymız
Kereviz ve maydanoz köklerinden birkaç parça kazıyarak ufak ufak kesiniz, bunları da tencereye koyunuz, üzerine tuz ekip hindiyi yatırınız
Bir kaşık domates peltesi, 1 kaşık tereyağı ve 1,5 kepçe su ile ıslatıp yine kepçe ile suyuna ve tuzuna bakınız
Pişince hindiyi çıkarınız, sonra hemen parçalayınız, tabağa koyunuz
Suyunu süzüp kalan malzemeyi üzerine gezdiriniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul