Konu
:
Soslu İncik Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Soslu İncik Haşlama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soslu İncik Haşlama Tarifi
Soslu İncik Haşlama Tarifi
1 kg kuzu incik
1 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 adet çarliston biber
1 diş sarımsak
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
3 su bardağı su
1 çay bardağı zeytinyağı
Havuç, biber, soğan, sarımsak iri doğranır
2 çorba kaşığı yağda yumuşayana kadar çevrilir
Üzerine salça, tuz ve su eklenir
Bu karışım süzgeçten geçirilir ve bir kenara bırakılır
Diğer yanda kalan yağla incikler renk alacak kadar kızartılır ve bir tencereye konur
Üzerine az önce süzülen sos eklenir
Kapak kapatılır ve 1,5 saat kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul