Konu
:
Ayvalı Et Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Ayvalı Et Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ayvalı Et Tarifi
AyvaLı Et Tarifi
Malzemeler
1 kg
dana
kuşbaşı
2 adet
ayva
2 adet
soğan
1 adet
domates
1 çay bardağı sıvıyağ
Tuz
Kara
biber
Hazırlanışı
Bir tencereye yağ, doğranmış
soğan
ve kuşbaşı etleri koyup, pcmbeleşinceye kadar kavurun
Küçük doğranmış
domates
leri ekleyin
Birer bardak olmak üzere 3 bardak sıcak suyu arayla tencereye katın
Orta hararette pişirin
Bu arada çekirdekleri çıkartılmış
ayva
ları 1,5 parmak kalınlığında dilimlere bölüp ete ilave edin
Damak zevkinize göre şeker, tuz ve kara
biber
serpin
Ayvalar yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin, bu arada suyu azalırsa su ilave edin
Ayvalar yumuşadıktan sonra tencereyi ateşten alıp servis tabağına boşaltarak sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul