Konu
:
Lamb Karahi (Et Sote) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Lamb Karahi (Et Sote) Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lamb Karahi (Et Sote) Tarifi
Lamb Karahi (Et Sote) Tarifi
Malzemeler
Yarım kg kemiksiz kuzu eti
2 adet kıyılmış sarmısak
2 tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil
3 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz
4 çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım tatlı kaşığı karabiber
4-5 adet doğranmış domates
3-4 adet kıyılmış sivri biber
1 tatlı kaşığı pulbiber
Lamb Karahi (Et Sote) Yapılışı
ET, sarmısak, ve zencefili derin bir tencereye alın
Et suyunu salıp yeniden çekene dek pişirin
Sıcak su ilave edip etler yumuşayana dek pişirmeye devam edin
Tuz, sıvıyağ, karabiber, domates, sivri biber ve pulbiberi ekleyin
Kısık ateşte 15 dakika pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul