Yalnız Mesajı Göster

Lamb Karahi (Et Sote) Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lamb Karahi (Et Sote) Tarifi



Lamb Karahi (Et Sote) Tarifi

Malzemeler

Yarım kg kemiksiz kuzu eti
2 adet kıyılmış sarmısak

2 tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil
3 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz
4 çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım tatlı kaşığı karabiber
4-5 adet doğranmış domates

3-4 adet kıyılmış sivri biber

1 tatlı kaşığı pulbiber

Lamb Karahi (Et Sote) Yapılışı

ET, sarmısak, ve zencefili derin bir tencereye alın Et suyunu salıp yeniden çekene dek pişirin Sıcak su ilave edip etler yumuşayana dek pişirmeye devam edin Tuz, sıvıyağ, karabiber, domates, sivri biber ve pulbiberi ekleyin Kısık ateşte 15 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla