Yalnız Mesajı Göster

Kılıç Balığı Şiş (Mikrodalga) Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kılıç Balığı Şiş (Mikrodalga) Tarifi



Kılıç Balığı Şiş (mikrodalga)

500 g kılıç balığı kuşbaşı
1 çorba kaşığı soya sosu
1 limonun suyu
1/2 tatlı kaşığı bal

Soya sosu, limon suyu ve balı küçük bir kâsede karıştırın Kuşbaşı balık etlerini tahta çöp şişlere geçirip (metal, şiş kullanmayın), üstlerine mutfak fırçasıyla kâsedeki sosun yarısını sürün
Şişleri bir tabağa yerleştirip, tabağı % 100 ısıtılmış fırına vererek, 2 dakika pişirin Şişleri çevirip, 2 dakika daha pişirdikten sonra, tabağı fırından alın Kalan sosu mutfak fırçasıyla şişlerin üstlerine sürüp, bekletmeden servis yapın

Not: Spagetti üstünde iyi gider

Alıntı Yaparak Cevapla