Konu
:
Garnitürlü Lüfer Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Garnitürlü Lüfer Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Garnitürlü Lüfer Tarifi
Garnitürlü lüfer tarifi
Malzemeler
2 lüfer
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
3 çorba kaşığı zeytinyağı
4-5 adet kuru defne yaprağı
2 adet kuru soğan
1 limonun suyu
Tuz
Hazırlanısı
Balıkları ayıklayıp, temizledikten sonra tuzlayıp iki saat bekletin
Hafifçe zeytinyağı ile yağlayıp ızgaraya koyun
Bir yüzü piştikten sonra çevirmeden, ızgaranın üzerine bir iki adet kuru defne yaprağı yerleştirin
Balığı, defne yaprağının üzerine koyun
Balık pişerken üzerine bir kapak örtün
Servis tabağına alın
Garnitür için: Kabuklarını soyduğunuz kırmızı soğanı bol tuzla kevgirde ovun ve yıkayın
Süzdükten sonra bir kabın içine alın
Üzerine zeytinyağı, limon suyu, ince ince kıyılmış maydanoz ve dereotu ilave edin
Balığın yanında servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul