Yalnız Mesajı Göster

Füme Somon Tapaslı Tostada

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Füme Somon Tapaslı Tostada



Füme somon tapaslı tostada

Malzemeler:

300 gr füme somon, jülyen doğranmış, 60 gr közlenmiş kırmızıbiber, 4 yaprak göbek salata, 140 gr mayonez, 3 çorba kaşığı limon suyu, kapari, tuz, karabiber Tostada için: 8 dilim odun fırın ekmeği ya da kepek ekmeği, sızma zeytinyağı, 2 adet olgun domates, ikiye bölünmüş

Hazırlanışı:

Fırını 200 derece ısıtın Ekmek dilimlerini altın rengi alıncaya kadar fırınlayın Fırından çıkan ekmeklerin bir yüzlerine fırça yardımıyla zeytinyağını sürün İkiye böldüğünüz domatesleri kızarmış ekmeklerin üstüne, ezercesine bastırarak suyun emilmesini sağlayın Bir kapta jülyen doğranmış füme somon, közlenmiş biber ve göbek salataları karıştırın Mayonez, limon suyu ve karabiberle tatlandırın Tostadan üstüne bu karışımı bölüştürün Servis tabağına alıp tostadaların ortasına kapariyle süsleyin ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla