Konu
:
Levrek Buğlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Levrek Buğlama Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Levrek Buğlama Tarifi
Levrek Buğlama Tarifi
750-800gr
levrek
2 tatlı kaşığı kristal tuz
1 limon kabuğu rendesi
2 yemek kaşığı zeytinyağı
3 adet taze soğan
8-9 Adet minik domates
1 çarliston biber
Fırına önceden yağlamış olduğunuz levreği fırın kabına yerleştirin
üstüne soğanları koyun, ayrı bir kabın içine rendelenmiş limon kabuklarını ,tuzu ve zeytinyağını karıştırın ve levreğin üzerine dökün
200 derece fırında 20-25 dak pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul