Konu
:
Kremalı Rosto Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kremalı Rosto Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kremalı Rosto Tarifi
Kremalı rosto tarifi
MALZEMESİ
4-6 kişilik
1 kilo sığır eti
1 paket hazır kuşkonmaz veya kereviz çorbası (toz halinde)
tuz
karabiber
YAPILIŞI:
1) Oval bir fırın tepsisini alüminyum kağıtla, kenarlarından bolca dışarı çıkacak şekilde kaplayın
Ortasına eti koyup, kuşkonmaz veya kereviz çorbasının yarısıyla kaplayın
Etrafına da tozun kalanını dökün
3 çorba-kaşığı su ilave edip biraz tuz ve karabiber atın
2) Alüminyum folyoyu kapatın ve önceden ısıttığınız 150 derecelik fırına verip 1,5 saat pişmesini sağlayın
Sonra kağıtı açın
Suyu fazlaysa yaklaşık 20 dakika daha fırında bırakıp çektirin
3) Rostoyu dilimleyin ve önceden ısıttığınız servis tabağına döşeyin
Sosunun birazını etin üzerine boşaltın, kalanını sos tabağına ayırıp servisini yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul