Konu
:
Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi
Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi
MALZEMELER
4 adet derişiz piliç but (400 gr
)
ÜZERİNİN HARCI İÇİN
3 dilim ekmek içi
6 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tane karabiber
3 adet maydanoz kökü
Tuz
Piliçlerin derilerini çıkartıp, fazla yağlarını temizleyin
Ekmeği, sarımsak ezeceğinde iki çorba kaşığı su ile macun haline getirin
Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice karıştırın veya blender'a koyarak ezin
Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile sarımsaklı harcı karıştırın
Piliç butların üzerini bu harç ile kaplayın
Izgarada ters düz ederek pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul