Yalnız Mesajı Göster

Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi



Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi

MALZEMELER
4 adet derişiz piliç but (400 gr)

ÜZERİNİN HARCI İÇİN
3 dilim ekmek içi
6 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tane karabiber
3 adet maydanoz kökü
Tuz

Piliçlerin derilerini çıkartıp, fazla yağlarını temizleyin
Ekmeği, sarımsak ezeceğinde iki çorba kaşığı su ile macun haline getirin
Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice karıştırın veya blender'a koyarak ezin
Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile sarımsaklı harcı karıştırın
Piliç butların üzerini bu harç ile kaplayın Izgarada ters düz ederek pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla