Konu
:
Limon Ve Fesleğen Soslu İzgara Piliç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Limon Ve Fesleğen Soslu İzgara Piliç Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Limon Ve Fesleğen Soslu İzgara Piliç Tarifi
Limon Ve Fesleğen Soslu Izgara Piliç Tarifi
MALZEMELER
4 parça piliç göğüs eti (400 gr
)
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
SOSU İÇİN
Bir demet fesleğen
2 çorba kaşığı krema
4 çorba kaşığı süzme yoğurt
2 çorba kaşığı limon suyu
2 diş sarımsak
Tuz
Piliçleri sıvı yağa bulayıp tuz ve karabiber ile lezzetlendirin
Izgarayı önceden kızdırın
Ters düz ederek pişirin
Sosu hazırlamak için fesleğen, krema, süzme yoğurt, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuzu (blender'a atabilirsiniz) püre haline getirin
Piliç ızgaraların üzerine fesleğenli sos sürerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul