Konu
:
Mantarlı Tavuk Göğsü Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Tavuk Göğsü Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Tavuk Göğsü Tarifi
MantarLı Tavuk Göğsü Tarifi
4 adet tavuğun göğüs eti
500 gram
mantar
2 adet
soğan
2 adet
domates
Yarım kaşık salça
Yarım bardak ayçiçek yağı
Tuz
Kara
biber
Tavukların kemiklerini çıkarın
Etlerini, az sıvı yağ, tuz, çok az salça ile tepside karıştırın
Tavukları ızgarada veya teflon tavada pişirip tepsiye dizin
Başka bir kapta
soğan
ları doğrayıp beş dakika kadar kavurun
Mantarları iriyse ikiye bölüp
soğan
a katın
Domatesi de soyup doğrayın,
biber
i de doğrayıp katın 15 dakika kaynattıktan sonra
tavuk
ların üstüne dökün sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul