Konu
:
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Yeşil Soğan Ve Hardal Soslu Piliç Tarifi
Yeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Tarifi
4 Adet piliç kalça
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
4 Çorba kaşığı tereyağı
6 Adet ince doğranmış taze soğan
1 Çorba kaşığı un
2 Çorba kaşığı hardal
Yarım su bardağı tavuk suyu
1 Çorba kaşığı taze kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
ı
Hazırlanışı
Kemiksiz piliç kalçalarını tuzlayarak, sıvı yağda altın sarısı renk alıncaya kadar alt üst edin
Taze soğanları ince ince doğrayın
Tereyağını eriterek taze soğanları birkaç kez çevirin
Unu ilave ederek 1 dakika kavurun
Hardal ve tavuk suyunu ekleyerek bir taşım kaynatın
Piliçleri bu sosa ilave ederek 10 dakika ağır ateşte pişirin
Üzerine doğranmış taze kekik serperek sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul