Konu
:
Tatlı Tuzlu Piliç Kanatları Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tatlı Tuzlu Piliç Kanatları Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tatlı Tuzlu Piliç Kanatları Tarifi
Tatlı Tuzlu Piliç Kanatları Tarifi
6 adet piliç kanadı
1,5 yemek kaşığı ketçap
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı Worcestershire sos
Fırının ızgarasını yakın
Ketçap, bal ve worcestershire sosunu karıştırarak sos elde edin
Sosu fırçayla kanatların her tarafına sürüp ızgara teline yerleştirin
Teli ızgaradan 8-10 cm
yukarıya yerleştirip, kanatları bir, iki kez dişli çatalla çevirerek önlü arkalı kızartıp sıcak servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul