Konu
:
Sebzeli Piliç Yahnisi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Piliç Yahnisi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Piliç Yahnisi Tarifi
Sebzeli Piliç Yahnisi Tarifi
MALZEMELER
400 gr
piliç göğüs ya da but eti
1 adet kuru soğan
1 adet kabak
1 adet havuç
1 adet patlıcan
2 adet orta boy patates
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı limon suyu
Yarım çay kaşığı beyaz biber
Tuz
Piliç etlerini uzunlamasına ve iri parçalar halinde doğrayın
Kabak, havuç, patlıcan, patates ve soğanları da aynı şekilde doğrayarak yemeğin ön hazırlığını tamamlayın
Ocağa bir tencere koyarak içine tereyağını ilave edin ve kızdırın
Önce piliç etlerini sonra sırası ile soğan, havuç, patates, kabak ve patlıcanları ilave edin
Yemeğinizi limon suyu, beyaz biber ve tuz ile lezzetlendirerek kapağını kapatın
Yemeği kısık ateşte ve kendi suyunda 20 dakika karlar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul