Konu
:
Tavuk Tereyaki Tarifi ( Japonya)
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Tereyaki Tarifi ( Japonya)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Tereyaki Tarifi ( Japonya)
Tavuk Tereyaki Tarifi ( Japonya)
12
tavuk
baget (bütün alt kısmı)
1/4 litre japon soya sosu veya soya sosu
1 çorba kaşığı toz şeker
2 çorba kaşığı sıvıyağ
Soya sosunu ve şekeri
küçük
bir tencereye koyup, hafif ateşte karıştırarak kaynatın
Ateşi iyice kısın, tencerenin kapağını kapatın ve 2 dakika daha kaynatıp ateşten alın
Sıvıyağı büyük bir tavada kızdırın
Tavuk bagetleri dörder dörder, harlı ateşte çevirerek kızartın
Tüm butlar kızarınca hepsini tavaya
koyun
, kaynatmış olduğunuz sosu üstüne dökün, kapağını kapatarak hafif ateşte 20 dakika pişirin
Yanında haşlanmış
pirinç
le servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul