Konu
:
File Izgarası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
File İzgarası Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
File İzgarası Tarifi
File ızgarası tarifi
File, sığırın bel kemiği altında aşağı sarkan büyük bir parçadır
Bundan el kadar parçalar kesip döğerek yassılattıktan sonra tuz ve biberleyip hafif zeytinyağı sürünüz
Sekiz on saat sonra ızgaraya dizip ateşe sürünüz
Beş dakika geçince fileleri çeviriniz
Öbür taraf da pişince yemek tabağına çekip kenarına Patates Püresi koyup servis yapınız
Not: File, etin en yumuşak yeridir ki, bununla yapılan yemekler pek lezzetli olur
Ancak filenin içi sulu ve az kanlı kalması için çok pişirmemelidir
Fazla pişerse suyunu döker, kuru olur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul