Konu
:
Tuzda Alabalık Dolması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tuzda Alabalık Dolması Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tuzda Alabalık Dolması Tarifi
Tuzda Alabalık Dolması Tarifi
4 adet alabalık
5 adet mantar (orta boy, kıyılmış)
1 yemek kaşığı tereyağ
2 diş sarmısak
2 adet defne yaprağı
1 futam maydanoz
4 dilim limon
8 adet yumurta beyazı
3 kg
tuz
Kıyılmış mantar, limon, sarımsak, defne yapra*ğı, maydanoz ve tere*yağını balıkların göğüs kısmına dolduralım
Tepside tuzu yumurta beyazı İle karıştırarak ba*lığı tamamen kapatacak şekilde sıvayalım
Daha sonra ftrında 180 derecede yirmi dakika pişirip tuzları kırarak servis edelim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul