Yalnız Mesajı Göster

Tuzda Alabalık Dolması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tuzda Alabalık Dolması Tarifi



Tuzda Alabalık Dolması Tarifi

4 adet alabalık
5 adet mantar (orta boy, kıyılmış)
1 yemek kaşığı tereyağ
2 diş sarmısak
2 adet defne yaprağı
1 futam maydanoz
4 dilim limon
8 adet yumurta beyazı
3 kg tuz

Kıyılmış mantar, limon, sarımsak, defne yapra*ğı, maydanoz ve tere*yağını balıkların göğüs kısmına dolduralım Tepside tuzu yumurta beyazı İle karıştırarak ba*lığı tamamen kapatacak şekilde sıvayalım Daha sonra ftrında 180 derecede yirmi dakika pişirip tuzları kırarak servis edelim

Alıntı Yaparak Cevapla