Yalnız Mesajı Göster

Kestaneli Et Sote Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Et Sote Tarifi



Kestaneli Et Sote Tarifi

Yarım kg dana kuzu kuşbaşı
Yarım kg kestane
1 adet iri soğan
2 adet iri domates
5 çorba kaşığı sıvıyağ
1,5 tatlı kaşığı tuz

Önce kestanelerin kenarı bıçakla hafifçe kesilir, kaynar suya atılır, 25-30 dakika haşlanır, sonra soyulur Soğan ince doğranır, yağda pembeleştirilir Üzerine et katılır, suyunu salıp, bırakana kadar kavrulur Sonra kestaneler ilave edilir 10 dakika sonra rendelenmiş domates ve tuz atılır Domatesin rengi değişene kadar pişirilir Sıcak olarak servise sunulur

Alıntı Yaparak Cevapla