Konu
:
Ferik Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Ferik Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ferik Tarifi
Ferik Tarifi
500 Gr
Çıtır et (Tavuğun sırt kemiğindeki et)
1/2 Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Tatlı Kaşığı Tereyağı
2 Diş Sarımsak
1 Tatlı Kaşığı Kekik
Tuz
Pul Biber
Geniş bir kabın içerisinde sıvıyağı, kekiği, tuzu ve pul biberini karıştırıp bu karışımın içerisinde tavuk parçalarını (Tavuğun sırt kemiğinden çıkarılan (çıtır da denir) etleri kasabınıza özel olarak hazırlatabilirisiniz
) 2 saat kadar terbiye edelim
Daha sonra tavukların kemiklerini alüminyum folyo ile sarıp güvece dikey olarak dizelim
Bir tatlı kaşığı tereyağında sotelediğimiz ince kıyılmış sarımsakları üzerine gezdirelim
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında tavuklar kızarana kadar pişirelim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul